17-09-2003 Van Stigt Thans klaar voor nieuwe competitie

Voor het eerst in de geschiedenis zal damclub Van Stigt Thans met drie teams uitkomen in de nationale competitie. Veel is er echter niet veranderd binnen de club. In het eerste team heeft Hans den Engelsman plaats gemaakt voor Tanja Chub en Waldo Aliar wordt nu basisspeler in plaats van Ton Burgerhout. Doel voor dit jaar: zo lang mogelijk meespelen om de titel, nadat dit vorig jaar in de laatste ronde jammerlijk mislukte. 

Het tweede team is dit jaar sterker geworden dan het jaar ervoor door de komst van Ton Burgerhout. Door de versterkte promotie is een plaats bij de eerste zes voldoende en dit is dan ook de minimale doelstelling voor het komende seizoen.

Het derde team zal het komende jaar een lastig jaar tegemoet gaan. De klasse waarin het speelt bestaat voor een groot gedeelte uit eerste teams van clubs waar in het verleden zowel Van Stigt Thans 1 als Van Stigt Thans 2 de degens mee gekruist hebben. Het gaat hierbij dan ook vooral om spelplezier en de uitdaging om het iedere tegenstander zo lastig mogelijk mogelijk te maken.

De uitslagen van alle wedstrijden in de drie verschillende klassen, de gedetailleerde uitslagen van alle teams en de standen zullen ook het komende seizoen weer via deze site te vinden zijn. Een prettige en succesvolle competitie voor iedereen toegewenst!